آخرین نسل گوشی های هوشمند تعمیر لپ تاپ در اصفهان
تعمیر لپ تاپ در اصفهان esfahantvrayanehاصفهان تی وی رایانه
22.12.1400
حملات سطح پروتکل (PLAA جایگزین دیگر شامل انجام حملات بر روی پروتکل های سیمی، مانند USB از طریق کانکتور گوشی هوشمند است. اگر گذرگاه های ارتباطی داخلی گوشی های هوشمند مانند I2C یا PCIe را هدف قرار دهند، این حملات می توانند مزاحم تر باشند. مورد دوم از زمان ارائه شده است. آخرین نسل گوشی های هوشمند تعمیر لپ تاپ در اصفهان. چالش برانگیزترین بخش حمله به گذرگاه های داده داخلی شامل اتصال به یکدیگر است، در حالی که الزامات پروتکل را از نظر توان عملیاتی و زمان پاسخ محدود برآورده می کند. این حملات را می توان به عنوان حملات سخت افزاری و پروتکلی در نظر گرفت. در عین حال، زیرا آنها شامل اصلاح سخت افزاری گوشی هوشمند و دانش عمیق پروتکل ارتباط سیمی هستند تا موثر باشند.در نهایت، یک استراتژی خوب می تواند توسعه ترکیبی از حملات باشد که به شخص ثالث اجازه می دهد تا ویژگی ها را به منظور سوء استفاده یا ایجاد آسیب پذیری تعمیر لپ تاپ در اصفهان کنترل و فعال کند.در این مقاله، ما طراحی یک پلت فرم مبتنی بر FPGA را ارائه میکنیم که برای انجام یک حمله سختافزاری Man-in-the-Middle (MitM) بر روی گذرگاه PCIe یک کامپیوتر، که رفتار SoC را شبیهسازی میکند، استفاده میشود. از یک گوشی هوشمند این حمله MitM میتواند دادهها را به صورت آنلاین در حافظه سایهای ثبت کند، تغییر دهد و کپی کند تا دوباره برای میزبان پخش شود. چالش اصلی معماری ما انجام این حمله در زمان واقعی و بدون شناسایی شدن توسط میزبان است. برای این منظور، ما باید به محدودیت های پروتکل PCIe مانند زمان پاسخ، فرکانس و توان عملیاتی احترام بگذاریم.
قابلیتهای آسیبپذیر در سیستمهای عامل یا تعمیر لپ تاپ در اصفهان
تعمیر لپ تاپ در اصفهان esfahantvrayaneh اصفهان تی وی رایانه
18.12.1400
برگرفته از شواهد به منظور مشخص کردن بهتر ویژگی های آنها و موقعیت رویکرد ما، یک طبقه بندی از حملات ارائه شده است. این مقاله عمداً بر حملاتی که تلفنهای هوشمند را هدف قرار میدهند تمرکز دارد. برای حوزه تحقیقات پزشکی قانونی، این حملات را می توان به سه نوع طبقه بندی کرد، بسته به محدوده عملیاتی، مزایا، و پیچیدگی اقدامات متقابل:با بهرهبرداری از قابلیتهای آسیبپذیر در سیستمهای عامل یا تعمیر لپ تاپ در اصفهان برنامهها برای دریافت امتیاز امتیاز، یا با سردرگمی کاربر در مورد ماهیت نرمافزار برای دریافت امتیازات بیشتر، محقق میشوند. هدف هر دو رویکرد افشای اطلاعات محرمانه یا حتی کنترل دستگاه آلوده است. مزیت اصلی در اینجا فاصله نامحدود بین مهاجم و قربانی است. با این حال، مهاجم دقت کمی در مورد دستگاه هدف گیری دارد یا اصلاً ندارد. این محدودیت باعث می شود که این نوع حمله برای کارشناسان پزشکی قانونی جذاب نباشد، مگر در موارد خاصی که هدف به وضوح قابل شناسایی است و می توان دقیقاً مورد حمله قرار گیرد. اقدامات متقابل به راحتی قابل اجرا هستند، معمولاً یک برنامه آنتی ویروس ساده و به روز می تواند مشکل را حل کند.بیشتر تحت تاثیر این حملات قرار گرفته اند. اکنون، آنها به دلیل اقدامات متقابل فیزیکی مانند سپرهای E.M و حسگرهایی که مستقیماً در تراشهها اجرا میشوند، سختتر هستند و آنها را قویتر میکند. اقدامات متقابل در برابر حملات سختافزاری انعطافپذیری کمتری دارند، زیرا تنها میتوانند برای نسل بعدی دستگاهها یکپارچه و مؤثر باشند.) پروتکل های ارتباطی سیمی و بی سیم را هدف قرار دهید. برای پروتکل های بی سیم، می توان آن را برای ارتباطات NFC، بلوتوث، WiFi و تعمیر لپ تاپ در اصفهان RF اعمال کرد. این حملات باید در محدوده پروتکل دستگاه باشند، یعنی از 10 سانتیمتر برای NFC تا 30 متر برای WiFi. هیچ تغییر سخت افزاری دستگاه مورد نظر مورد نیاز نیست، اما حداقل تجهیزات برای تعامل در سطح پروتکل مورد نیاز است. بسته به آسیب پذیری و پروتکل مورد استفاده، اجرای اقدامات متقابل ممکن است از طریق به روز رسانی نرم افزار کم و بیش دشوار باشد.
تعمیر کامپیوتر در اصفهان
نمایندگی تعمیر کامپیوتر اصفهان
تعمیرات کامپیوتر در اصفهان
تعمیر موس کامپیوتر در اصفهان
خرید کامپیوتر تعمیر شده در اصفهان
17.12.1400
نیاز روزافزون به ارتباطات با نرخ بالا در سیستمهای تعبیهشده اخیر منجر به پذیرش پروتکل PCIe (Peripheral Component Interconnect Express) به عنوان یک گذرگاه داده داخلی شده است. این فناوری در برخی از گوشی های هوشمند اخیر مورد استفاده قرار گرفته است و احتمالاً تعمیر کامپیوتر در اصفهان در چند سال آینده در سطح جهانی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. ارتباط بین پردازنده (در SoC) و حافظه آن از طریق گذرگاه PCIe منبع مهمی از اطلاعات برای تحقیقات جنایی است. در این مقاله، یک بردار حمله جدید بر روی PCIe بر اساس سخت افزار Man-in-the-Middle ارائه می کنیم. این سیستم امکان تجزیه و تحلیل داده ها در زمان واقعی، پخش مجدد داده ها و تکنیک کپی الهام گرفته از اصل کپی سایه را فراهم می کند. از طریق این یکی، مکان یابی، کپی و پخش مجدد داده های حساس امکان پذیر است. چالش اصلی در اینجا ایجاد معماری منطبق با محدودیتهای پروتکل PCIe، مانند زمان پاسخ، فرکانس و توان عملیاتی است تا برای بخشهای ارتباطی غیرقابل شناسایی باشد. ما یک اثبات مفهوم شبیه ساز مبتنی بر یک کامپیوتر با گذرگاه PCIe 3.0 و یک Stratix 5 FPGA با یک پورت PCIe نقطه پایانی به عنوان هدف توسعه طراحی کردیم.با ظهور اینترنت اشیا (IoT)، اینترنت همه چیز (IoE)، و گسترش اشیاء ارتباطی که داده ها را با محیط خود ذخیره و به اشتراک می گذارند، مسائل و فرصت های جدیدی در بسیاری از زمینه های کاربردی ایجاد می شود. مانند صنایع، مراقبت های بهداشتی، خانه های هوشمند و غیره. علاوه بر این، با پیشرفت های اخیر فناوری، این اشیاء با ادغام پیوسته توابع پیچیده، که در سخت افزار یا نرم افزار پیاده سازی می شوند، بیشتر و بیشتر پیچیده شده اند.اکثر این دستگاهها اکنون هوشمند، متصل هستند و دادههای شخصی یا حساس را ذخیره میکنند که باید به شدت محافظت شوند. این دستگاهها میتوانند درپشتی جدید به سمت سیستمهای اطلاعاتی را نشان دهند و شخص ثالث میتواند بدون رضایت کاربر از این تعمیر کامپیوتر در اصفهان دادهها بهرهمند شود. این درهای پشتی یک آسیب پذیری امنیتی هستند و تعداد آنها در سال های گذشته بسیار افزایش یافته است [1].امروزه از دیدگاه کارشناسان پزشکی قانونی، دسترسی به داده های شخصی رمزگذاری شده در گوشی های هوشمند به یکی از بخش های چالش برانگیز اصلی تحقیقات برای بازیابی اطلاعات تبدیل شده است.
تعمیر کامپیوتر در اصفهان
تعمیرات کارمپیوتر در اصفهان
شرکت تعمیر کامپیوتر اصفهان
تعمیر کامپیوتر اصفهان
تعمیر کیبورد کامپیوتر در اصفهان
15.12.1400
(1) Lucas, J. R. (1970) The Concept of Probability, Claredon Press, Oxford. (9) Neyman، J. و Pearson، E. S.، در مورد مسئله کارآمدترین آزمونهای فرضیههای آماری، معاملات فلسفی انجمن سلطنتی A، 231، (1933). (i0) جفریس، اچ. تعمیر کامپیوتر در اصفهان (1961) نظریه احتمال، ویرایش سوم، انتشارات کلردون، آکسفورد. (ii) تامپسون، W. E. و چلسون، P. O.، در مورد مشخصات و آزمایش قابلیت اطمینان نرم افزار، برای ارائه در سمپوزیوم سالانه قابلیت اطمینان و پایداری اصلی 1980، سانفرانسیسکو، کالیفرنیا (22-24 ژانویه 1980). (12) تامپسون، W. E. و چلسون، P. 0.، برآورد بیزی از قابلیت اطمینان نرم افزار در سیستم های کامپیوتری جاسازی شده، ارائه شده در کنفرانس نرم افزار NSIA، بوئنا پارک، کالیفرنیا (13-15 فوریه 1979). (13) تامپسون، W. E.، قابلیت اطمینان نرم افزار و محدودیت های اطمینان برای سیستم های کامپیوتری، ارائه شده در دومین کارگاه Minnow Groote در مورد ارزیابی عملکرد نرم افزار، دانشگاه سیراکیوز، نیویورک (31 ژوئیه تا 3 اوت 1979). (14) تامپسون، WE و چلسون، P. 0.، تست قابلیت اطمینان نرم افزار برای سیستم های کامپیوتری تعبیه شده، ارائه شده در کارگاه آموزشی مدل های نرم افزار کمی برای قابلیت اطمینان، پیچیدگی و هزینه: ارزیابی وضعیت هنر، دریاچه کیامشیا، نیویورک (9-11 اکتبر 1979). (15) Springer, M. D. (1979) جبر متغیرهای تصادفی, Wiley and Sons, New York~ (16) هاینز، R. D.، کاربرد تبدیل ملین در آمار قابلیت اطمینان، دیدگاه فنی، شرکت تحقیقاتی ARINC، آناپولیس، مریلند (در حال انتشار). 122 رابرت دی. هاینز و ویلیام ای. تامپسون و موسسه تضمین کیفیت تعمیر کامپیوتر در اصفهان، دومین کنفرانس ملی قابلیت اطمینان، بیرمنگام، انگلستان (مارس 1979). (18) Springer، M. D. و Thompson، W. E.، محدودیت های اطمینان بیزی برای حاصلضرب پارامترهای دو جمله ای N، Biometrika 53، 611-613 (1966). (19) Springer، M. D. and Thompson، W. E.، محدودیت های اطمینان بیزی برای قابلیت اطمینان سیستم های نمایی آبشاری، IEEE Transactions on Reliability R-16، شماره 2، 86-89 (1967). (20) Epstein, B., Some applications of mellin transform in statistics, Annals Mathematical Statistics 19, 370-379 (1948).
تعمیر کامپیوتر در اصفهان
تعمیر کیبورد کامپیوتر در اصفهان
تعمیرات کامپیوتر اصفهان
شرکت خدمات کامپیوتر اصفهان
شماره متخصص تعمیر کامپیوتر
14.12.1400
نمونه ای از تعمیر کامپیوتر در اصفهان یک سیستم کامپیوتری تعبیه شده ارائه شد و توزیع قابلیت اطمینان سیستم با استفاده از هر دو روش دقیق و تقریبی تعیین شد. با استفاده از مطالب ارائه شده در این مقاله می توان طیف گسترده ای از این نمونه ها را بررسی کرد. (1) لیندلی، دی. V . (1965) مقدمه ای بر احتمال و آمار از دیدگاه بیزی، قسمت اول - احتمال، قسمت دوم - استنتاج، انتشارات دانشگاه کمبریج، انگلستان. (2) لیندلی، دی. V . (1972) آمار بیزی، بررسی، انجمن ریاضیات صنعتی و کاربردی. (3) Savage، L. جی . (1954) مبانی آمار، ویلی و پسران، نیویورک. (4) Definetti، B. (1970) نظریه احتمال، جلد 1 و 2، ویلی و پسران، نیویورک. (5) فون آلون، دبلیو اچ، ویراستار (1964) مهندسی قابلیت اطمینان، شرکت تحقیقاتی ARINC، پرنتیس هال، انگلوود کلیفس، نیوجرسی. (6) Chang، E. Y. و Thompson، W. E.، تحلیل بیز از قابلیت اطمینان برای سیستم های پیچیده، تحقیقات عملیات تعمیر کامپیوتر در اصفهان 24، 156-168 (1976). (7) Von Mises, R. (